Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barca na vrhu

VIDEO Real poveo prekrasnim 'škaricama', ali nakon toga doživio 'potop'

Težak udarac uoči dolaska Barcelone doživio je Real Madrid, koji je poražen na gostovanju kod Seville, u sklopu 11. kola Primere, s 3:2, što mu je prvi službeni poraz u sezoni i prvi pod vodstvom trenera Rafe Beniteza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je odlično otvorio utakmicu i poveo u 22. minuti fantastičnim pogotkom Sergija Ramosa. Bivši igrač Seville 'škaricama' je zabio nakon ubacivanja Isca, ali se pri padu na travnjak ozlijedio. Nedugo nakon toga je napustio travnjak i tu su krenula 'kola nizbrdo' kada je u pitanju 'kraljevski klub'.

VIDEO Barcelona na vrhu, Neymar postigao pogodak od kojeg zastaje dah

Četiri minute nakon izlaska Ramosa, točnije u 36., Ciro Immobile iskoristio je ubacivanje Konopljanke iz kornera i iz vrlo teškog kuta zabio za 1:1. Bio je to ujedno i rezultat prvog poluvremena.

Sjajni Ukrajinac Konopljanka još je jednom bio asistent za pogodak, ovoga puta u 61. minuti. Odigrao je odličan dupli pas s Immobileom, a onda ubacivao oštru prizemnu loptu na peterac Reala. Prvi je njoj bio Banega, koji je između dvojice braniča Reala zakucao loptu u mrežu za vodstvo domaćina 2:1.

Točku na i sjajnoj predstavi Seville stavio je Fernando Llorente u 74. minuti. Mariano je ubacio s desne strane, a najviši u skoku bio je Španjolac, koji je u igru ušao samo četiri minute ranije.

Real je u posljednjim sekundama utakmice ublažio poraz preko Jamesa Rodrigueza, koji se vratio na travnjak nakon više od dva mjeseca izbivanja zbog ozljede.

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta u redovima Reala, te je u nekoliko navrata opasno prijetio, ali je i više nego uobičajeno griješio u predaji lopte. Mateo Kovačić proveo je cijelu utakmicu na klupi Reala.

Podsjetimo, Barcelona je u ranijoj utakmici slavila s 3:0 protiv Villarreala što znači da su Katalonci sada vodeći s tri boda prednosti, s kojima će na noge Realu 21. studenog.

Alen Halilović igrao je do 80. minute Sporting iz Gijona koji je nesretno izgubio sa 0-1 (0-0) od Atletica u Madridu golom Griezmanna (90+3) na samom kraju dvoboja. Atletico je sada treći na ljestvici sa 23 boda, dok je Sporting 14. sa 12 bodova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider