Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi su ludi za njim

VIDEO Real otima Barceloni čudesnog talenta: Idol mu je Messi, ali...

Jedna od najvećih nada europskog nogometa, norveško „čudo od djeteta“, Martin Odegaard, na meti je brojnih velikih klubova…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako mu je tek 15 godina, Odegaard već nastupa u elitnoj norveškoj ligi, upisao je za Stromsgodset 23 nastupa i zabio četiri gola, te je pozvan u norvešku seniorsku nacionalnu vrstu, za koju je do sada nastupio u dvije utakmice.

Postao je najmlađi debitant u seniorskoj reprezentaciji i najmlađi nogometaš ikad koji je upisao nastup u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Odegaard igra na mjestu ofenzivnog veznjaka i prema mnogim mišljenjima jedan je od najtalentiranijih nogometaša koji se pojavio u posljednje vrijeme. Može se reći da je trenutačno najveći svjetski talent u svojem uzrastu.

Jasno je da je na meti brojnih europskih klubova. Do sada su mu svoje ponude poslali Bayern, Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United i Barcelona, čiju je nogometnu akademiju La Masiju nedavno posjetio i priznao da mu je najveći idol Lionel Messi, no sve je izglednije da bi Odegaard mogao završiti u Real Madridu.

Španjolski mediji pišu kako je u proteklih nekoliko dana čak dvaput viđen u Realovu trening centru Valdebebasu. Čini se da se nešto kuha. U Realov kamp nitko dvaput ne dolazi tek tako.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider