Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Začetnik akcija

VIDEO Real Madrid odradio posao protiv Levantea, Modriću ovacije

Nogometaši Real Madrida pobijedili su u 27. kolu Primere na svom Santiago Bernabeu Levante s 2-0, a Luka Modrić započeo je utakmicu za kraljevski sastav i igrao je do 78. minute...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modrić je bio začetnikom akcija kod oba gola Reala, koje je postigao Gareth Bale u 18. i 40. minuti. Oba puta Velšanin je zabio nakon udaraca Cristiana Ronalda, koji se čak i ljutio kod prvog pogotka jer njegov udarac nije završio u golu. Kod drugog je Cristiano Ronaldo pucao, a Bale je samo malo skrenuo loptu u gol, ali dovoljno da se pogodak pripiše njemu. Portugalac sigurno neće mirno spavati noćas.

Modrić je u 78. minuti ovacijama ispračen s travnjaka, a recimo i da je zaradio žuti karton zbog preoštrog starta na suparničkog igrača. 

Real nakon ove pobjede opet zaostaje samo bod za Barcelonom, a upravo je u ljedećem kolu na rasporedu najveći španjolski derbi na Nou Campu - El Clasico. 

Levante je ostao u zoni ispadanja, na 18. mjestu.

Nogometaši Seville pobijedili su ranije kod kuće Elche s 3-0 i odvojili se na petom mjestu ljestvice, dok je najbliži pratitelj Villarreal odigrao samo 0-0 kod Almerije.

Pogotke su za Sevillu postigli Carlos Bacca (18pen, 31) i Kevin Gameiro (81), dok je za Elche do 66. minute igrao bivši igrač Hajduka Mario Pašalić. Almeria i Villarreal su u "podnevnoj matineji" odigrali bez zgoditaka, ali sa po jednim crvenim kartonom. Malaga je također došla do pobjede protiv Cordobe s 2-0 pogocima Juanmija (48) i Nordina Amrabata (84).

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider