Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preležerni Kraljevi

VIDEO: Milan utrpao Realu četiri komada i prekinuo pobjednički niz... neslužbeno

Nogometaši Milana u potpunosti su nadigrali i pobijedili aktualnog prvaka Europe i svijeta Real Madrid u prijateljskoj utakmici igranoj u Dubaiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Milan je pred punim tribinama The Sevens stadiona slavio s 4-2, uz dva pogotka povremenog talijanskog reprezentativca Stephana El Shaarawyja. Talijan egipatskih korijena zabijao je za Rossonere u 31. i 48. minuti utakmice.

Prvi pogodak postigao je izvan šesnaesteraca, iskosa s lijeve strane, kada je odlično pogodio donji desni kut gola Keylora Navasa, a drugi nakon velike pogreške Danija Carvajala, koji se okliznuo i dopustio El Shaarawyju da relativno lako poentirao pored Ikera Casillasa.

Milan je u vodstvo doveo Jeremy Menez u 24. minuti utakmice, nakon još jedne velike pogreške. Ovoga je puta krivac bio Nacho, koji je u pokušaju da vrati loptu vrataru proigrao Meneza.

Posljednji pogodak za Milan postigao je Giampaolo Pazzini u 73. minuti, nakon savršeno točnog ubacivanja Mbaye Nianga na Realov peterac.

Pogotke za Real postizali su Cristiano Ronaldo u 35. minuti i Karim Benzema u 84. s bijele točke.

Real Madrid se prvenstvenim obavezama vraća 4. siječnja kada gostuje kod Valencije, dok će Milan odmarati dva dana duže, a onda ugostiti Sassuolo.

Pogotke s utakmice pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider