Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NIšta za sad od stranih sudaca

VIDEO: Raskol u HNS - u Brleković napao Srebrića

Igor Štimac s osmijehom je napustio sjednicu Izvršnog odbora HNS-a, dijametralno suprotno od bijesnog izlaska Zdravka Mamića nekoliko minuta prije. Mamić je hrvatsku nogometnu vladu nazvao razbojničkom, vjerojatno stoga što je tijekom sjednice shvatio da od Dinamova zahtjeva neće biti ništa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Komisija hrvatskih nogometnih sudaca mišljenja je da Hrvatskoj nisu nužni strani suci'' izjavio je predsjednik komisije Stjepan Djedović


Iako odluku ne donosi komisija nego Izvršni odbor, već je i stav komisije bio znak Dinamu da gubi bitku za strane suce. Sjednicu su napustila trojica članova, pa se o sucima na kraju nije ni glasalo.

''Budući da se pokazao nedostatak kvoruma u tom dijelu odluka nije donijeta'' rekao je glavni tajnik HNS - a Zorislav Srebrić.

>> Mamić izašao 'ljut kao pas': Svi ste vi razbojnici

Osim Mamića, sjednicu je napustio i dopredsjednik Ivan Brleković, revoltiran kaosom u HNS-u koji vlada pod ravnanjem tajnika Srebrića, koji se očitovao i u aljkavom pristupu važnom pitanju o stranim sucima.

''Ne može jedna osoba pa makar se ona zvala i Zorislav Srebrić biti glavni tajnik, sportski direktor svih reprezentacija i direktor projekta Tuhelj i ne znam šta sve ne'' ogorčen je bio dojučerašnji Srebrićev pajdaš Brleković

Jedna od najvažnijih sjednica tako se pretvorila u cirkus. Ovih dana ona bi ipak trebala biti nastavljena. Reakcije iz Dinama i Hajduka na današnja zbivanja očekuju se sutra.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider