Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a sad za ozbiljno

VIDEO Rakitić prva 'violina' Barcelone: 'Najlucidniji igrač na terenu'

Iako je Barcelona u Firenzi upisala poraz od domaćina Fiorentina rezultatom 2:1, Ivan Rakitić odigrao je sjajnih 65 minuta u dresu katalonskog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Hrvat je bio najlucidniji nogometaš na travnjaku, te je u napadu Barcelone bio jedina 'dobra vijest' uz Luisa Suareza", piše madridski AS.

"U 10 minuta je mogao postići dva pogotka. Bio je vrlo prisutan u svim napadačkim akcijama, te je sa stilom proigrao Luisa Suareza za jedini gol Barcelone. Bio je jedna od rijetkih svjetlih točaka Barcelona na travnjaku večeras".

Barcelona je zaigrala bez Lionela Messija, Neymara, Arde Turana, Danija Alvesa, Mascherana i Adriana, pa su glavne zvijezde europskog prvaka bili Suarez i naš Rakitić.

"Mogli smo zabiti četiri ili pet pogodaka. No, draže mi je da lopta večeras nije htjela u mrežu nego da se to dogodi za tjedan dana kada kreću ozbiljne (službene) utakmice. Uvijek želimo pobijediti i to je najvažnije. Moramo doraditi još neke detalje u našoj igri, ali treba i naglasiti da je ovo tek predsezona", rekao je Rakitić u razgovoru za španjolske medije.

Za Barcelonu je ovo bila posljednja prijateljska utakmica. Sada slijedi osam dana 'pauze' pa utakmica europskog Superkupa protiv Seville.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider