Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva gola Ibre

VIDEO PSG demolirao Toulouse za sedmu pobjedu zaredom

Nogometaši PSG-a stigli su do svoje sedme uzastopne pobjede u francuskom prvenstvu, nakon što su u subotu u 13. kolu nadigrali na Parku prinčeva Toulouse s 5-0 (2-0).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila je to najuvjerljivija ovosezonska predstava vodeće francuske momčadi koja je već na poluvremenu vodila 2-0, a do kraja napunila mrežu pretposljednjeg Toulousea. Prvi se već u 6. minuti među strijelce upisao Angel Di Maria. Potom je u 18. minuti Zlatan Ibrahimović postigao prvi od svoja dva pogotka za 2-0.

Rezultat se nije mijenjao sve do 66. minute kada je Lucas povisio vodstvo PSG-a na 3-0. U 75. minuti Ibrahimović je svojim 11. prvenstvenim pogotkom donio Parižanima prednost od 4-0. Za konačnih 5-0 strijelac je u 78. minuti bio Lavezzi.

Paris Saint-Germain je u 13 kola sakupio 35 bodova i ima čak 13 bodova prednosti u odnosu na najbliže pratitelje, Lyon i St. Etienne, koji imaju utakmicu manje. Toulouse je ostao na devet bodova i na pretposljednjem mjestu.

U subotu je na rasporedu još pet utakmica 13. kola, s početkom u 20 sati: Caen - Guingamp, Lille - Bastia, Lorient - Troyes, Montpellier - Nantes i Reims - Ajaccio.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider