Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan od najboljih

VIDEO Odlična partija i prvi gol u prvenstvu: Pašalić zabio u derbiju!

Monaco i Lyon odigrali su 1:1 u 10. kolu, a Mario Pašalić zabio je svoj prvijenac u francuskom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Monaco je u derbiju protiv Lyona poveo 1:0 golom hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića u 39. minuti, a Layon je izjednačio preko Rafaela u 85. minuti.

Bivši veznjak Hajduka zabio je svoj prvijenac u francuskom prvenstvu. Thomas Lemar je centrirao iz kornera, vratara Lyona je otišao u prazno, a Pašalić je visoko skočio i poslao loptu glavom u mrežu.

Bivši igrač Hajduka imao je sjajnu priliku i u 63. minuti kada je također zaprijetio udarcem glavom, no ovoga puta Anthony Lopes je odlično reagirao. Možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 67. minuti kada je Monaco ostao s igračem manje. Wallace je neoprezno startao na Rachida Ghezzala i dobio crveni karton. Pašalić je odigrao odlično i bio je jedan od najboljih igrača utakmice, a cijeli susret na vratima momčadi iz Kneževine odradio je i hrvatski reprezentativac Danijel Subašić.

Pašalić je već zabio dva gola za Monaco, ali u kvalifikacijama za Ligu prvaka, prvo Young Boysu, a potom Valenciji. Podsjećamo da je Pašalić zapravo igrač Chelseaja. Prošle sezone bio je na posudbi u španjolskom Elcheu, a od ljeta je na posudbi u Monacu. 

Na ljestvici vodi PSG sa 23 boda, na drugom mjestu je Angers sa 18 bodova koliko ima Caen na trećoj poziciji. Lyon je peti sa 16 bodova, dok je Monaco na 10. poziciji sa 14 bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider