Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
šamaranje i guranje

VIDEO Pravda će ipak biti zadovoljena? Costi prijeti suspenzija!

Chelsea je u sklopu 6. kola engleske Premierlige slavio u londonskom derbiju protiv Arsenala s 2:0, ali pitanje kako bi utakmica završila da je sudac Mike Dean bolje procijenio situaciju iz sudačke nadoknade prvog poluvremena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Costa je najprije u tri navrata raspalio Laurenta Koscielnyja po licu, prije nego li se ustao s travnjaka i unio mu se u lice. Tri udarca u lice u borbi za poziciju i odgurivanje prsima nije bilo dovoljno da mu sudac Mike Dean pokaže žuti, već je to učinio tek nakon naguravanja s Gabrielom Paulistom koji je stao u obranu svog igrača.

Obojici je podijelio žute, no prepirka tu nije stala. Paulista je pokazao veliko neiskustvo jer je nasjeo na Costinu provokaciju i iziritiran svime što je ovaj izgovorio mu je stao na nogu, što je sudac Dean vidio i pokazao mu drugi žuti, odnosno crveni.

Costa se iza svog suigrača suzdržavao da ne pukne od smijeha jer je uspio u svom naumu, dok je istovremeno Gabriel zadržavan od strane svojih suigrača u pokušaju da dođe do Brazilca sa španjolskom putovnicom. No, čini se da će u konačnici Costa biti taj koji će pauzirati dulje vremena.

Engleski savez (FA) pokrenuo je postupak koji istražuje Costine poteze, a prema prvim informacijama prijeti mu barem tri utakmice suspenzije. Odluka bi mogla biti donesena već ovog ponedjeljka, jer je sve čisto kao dan.

Ponašanje napadača Chelseaja naišlo je na neodobravanje svih koji su vidjeli što je napravio, a jedini koji je pohvalio njegov nastup bio je menadžer Jose Mourinho.

"Mislim da je bio odličan", prokomentirao je portugalski strateg.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider