Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sramota

VIDEO Potez za suspenziju do kraja sezone!

Čini se da je danas u modi nagaziti suparničkog igrača dok ovaj leži na travnjaku. Nedavno je to napravio Brazilac sa španjolskom putovnicom, a sinoć je još goru stvar napravio branič Monaca Wallace...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrao se derbi između Monaca i Lyona kada je Wallace povukao potez koji će ga zasigurno koštati suspenzije, ako bude pravde i do 10 utakmica. Samuel Umititi pokušao je simulirati jedanaesterac u šesnaestercu domaćina, što je jako iziritiralo Wallacea. Dok se Umititi previjao na travnjaku od 'bolova' Wallace je pričekao da se sudac okrene, a potom je vrlo snažno nagažio na suparnikovu nogu.

Sudac to nije vidio, kao ni njegov pomoćnik, pa je Brazilac prošao nekažnjenjo. Srećom, postoje brojne kamere kojima ovaj detalj nije promaknuo pa će Wallace naknadno biti kažnjen od Disciplinske komisije Francuskog nogometnog saveza.

Diego Costa je dobio tri utakmice kazne za blago gaženje, no Wallace bi za ovakav potez trebao dobiti daleko više, prije svega zbog iznimno jasne namjere da ozlijedi suparnika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider