Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komičan pogodak za vodstvo

VIDEO Portugalce posramila vlastita bivša kolonija - Kapverdski otoci

U utorak su igrane prijateljske utakmice diljem Europe i svijeta, a u jednoj od njih sastali su se Portugal i njegova kolonija otprije 40-ak godina - Kapverdski otoci...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mala otočka država sa svega pola milijuna stanovnika posramila je B reprezentaciju Portugala s 2:0 i to u Estorilu (grad u Portugalu). Kapverdski otoci riješili su utakmicu unutar sedam minuta (36.-43.) pogocima Odaira Fortesa i Gegea. Prvi pogodak bio je posebno zanimljiv, jer je Fortes pomalo i sretno zabio iz gotovo nemoguće situacije. 

U nastavku je domaći nogometaš Andre Pinto zaradio crveni karton, pa je Portugal posljednjih pola sata morao igrati s igračem manje. No, do promjene rezultata nije došlo.

Reprezentacija Kapverdskih otoka, 33. reprezentacija FIFA-ine rang ljestvice, sastavljena je od igrača koji igraju u slabijim klubovima unutar svojih liga. Najpoznatiji nogometaši reprezentacije su Heldon (Cordoba), Ryan Mendes (Lille) i Babanco (Estoril).

Treba naglasiti da Portugal nije nastupio s nijednim igračem koji je igrao nekoliko dana ranije u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo protiv Srbije (2:1).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider