Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaustavili promet

VIDEO Pojavila se snimka masovnog sukoba Torcide i BBB-a, 50 privedenih!

Netko je od putnika na autocesti A1 uspio snimiti dio huliganskog obračuna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pripadnici Torcide i BBB-a imali su još jedan u nizu huliganskih obračuna na putu. Ovaj put sukobili su se nasred autoceste A1 kod tunela Sv. Marko blizu Karlovca. Sudjelovalo je oko 150 navijača koji su se uspjeli razbježati nakon žestokog sukoba prije dolaska policije.

Novi sukob Torcide i BBB-a: Jedni spremili 'sačekušu', drugi koristili palice i šipke

Netko je uspio snimiti mali dio masovne tučnjave zbog koje je zaustavljen promet. Autor je na forumima napisao kako je uspio snimiti dio nakon prvog okršaja, kada se BBB-i vraćaju u svoju traku autoceste, te kako je vidio jednog ozlijeđenog torcidaša.

Podataka o ozlijeđenima nema jer se takvi, a bilo ih je, nisu prijavili u obližnje bolnice. Srećom, nitko nije stradao od naleta automobila, što je u ovakvim situacijama realna opasnost.

Privedeno ukupno 50 osoba, pušteno njih 49

Oglasili su se i iz MUP-a. Policijska uprava karlovačka tijekom srijede je pronašla i zadržala 46 osoba koje se dovode u vezu s fizičkim sukobom na autocesti, a još su četiri osobe pronađene na području PU ličko-senjske i primorsko-goranske.

Nakon prikupljenih obavijesti i obavljenih razgovora svi su pušteni iz prostorija policije, osim jedne muške osobe stare 23 godine. On je zatečen u činjenju prekršaja protiv javnog reda i mira na području Slunja, a dovodi se u vezu s događajem na autocesti, te će danas tijekom dana, uz optužni prijedlog, biti doveden na nadležni prekršajni sud.

Prema dosad prikupljenim obavijestima, policija nema podatke o ozlijeđenim osobama, a u cilju utvrđivanja svih dodatnih okolnosti i pronalaska ostalih sudionika događaja provodi se daljnje kriminalističko istraživanje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider