Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nije smiješno?

VIDEO: Pogledajte reakciju lijepe Irine na šalu na račun Ronalda

Osim kratkog govora Luke Modrića na španjolskom, na svečanosti dodjele nagrada Udruge profesionalnih igrača La Lige vidjeli smo i zanimljivu reakciju na šalu španjolske komičarke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo dobio je najviše priznanja. Osvojio je nagradu kao najbolji igrač španjolske lige, kao najbolji napadač te kao strijelac najatraktivnijeg pogotka što ga je postigao petom na utakmici protiv Valencije.

VIDEO Modrić progovorio španjolski: Ronaldo i Vanja se smješkali

Bio je to još jedan 'hat-trick' i večer u kojoj je Portugalac bio najveća zvijezda. Na gala svečanosti su sudjelovali i poznati glumci i komičari, a Eva Hache se našalila upravo s Ronaldom. Španjolska komičarka je rekla kako 'nikad nije viđala jednog muškarca u donjem rublju toliko kao njega te kako je Ronaldo najbolje depiliran muškarac kojeg je vidjela'.

Sergio Ramos se smijao, Cristiano također na svoj račun, a do njega je sjedila djevojka mu Irina Shayk kojoj ili nije bilo jasno što komičarka priča ili joj šala nije najbolje 'sjela'. Španjolski se mediji pitaju je li uopće razumjela šalu, a trebala bi jer u Madridu boravi već godinama. Ili joj se samo nije svidjelo što se o njenom dragom priča u kontekstu čestog fotografiranja u gaćama i depiliranja…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider