Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pjesma se orila

VIDEO: Pogledajte ludo slavlje hrvatskih nogometaša u svlačionici!

Hrvatska nogometna reprezentacija sljedeće će godine igrati na Euru u Francuskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je posljednjeg, 10. kola skupine H kvalifikacija za odlazak na EURO kao gost svladala Maltu sa 1-0 (1-0) i tako osigurala izravni plasman na prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Francuskoj.

Hrvatski nogometaši izborili su peto Europsko prvenstvo od samostalnosti. Propustili su samo jedan Euro, onaj 2000. godine u Nizozemskoj i Belgiji. U prvih su nekoliko kola ovog kvalifikacijskog ciklusa bili sjajni s 10 bodova iz četiri utakmice, a onda je uslijedila dramatična završnica nakon jako loših igara kod Azerbajdžana i Norveške.

Što može Hrvatska na Euru u Francuskoj?

Ukupno glasova:

HRVATSKA ide na EURO 2016: Vatrene spasio preokret Italije!

Ipak, dvije pobjede u posljednje dvije utakmice, protiv Bugarske i Malte, donijele su direktan plasman na Euro i veliku sreću. Nakon pobjede na Malti i preokreta Talijana protiv Norveške u Rimu, prolomila se pjesma naših nogometaša. Slavilo se na samom terenu, a posebno je veselo bilo u svlačinici.
 

 

Kapetan @darijosrna predvodi slavlje u hrvatskoj svlačionici nakon plasmana na #euro2016. Momci, kapa do poda! #Lijepalisi #Hrvatska #BudiPonosan #BeProud #

Posted by Hrvatski nogometni savez on 13. listopad 2015
 

Slavlje Vatrenih nakon plasmana na Euro! #BudiPonosan #BeProud #Hrvatska #croatia #euro2016

Posted by Hrvatski nogometni savez on 13. listopad 2015

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider