Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo Mateo!

VIDEO Pogledajte gol: Kovačić zakucao pod prečku, Mancini ga hvali

U susretu 24. kola talijanskog nogometnog prvenstva u ponedjeljak je Inter u gostima kod Cagliarija slavio sa 2:1, a hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić bio je strijelac vodećeg gola za Inter u 47. minuti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kovačiću je to bio osmi gol ove sezone, a peti u talijanskom prvenstvu. 

"Sretan sam zbog gola, a još više do pobjede", rekao je Kovačić, kojem trener Roberto Mancini daje maksimalnu podršku.

"Uvijek me hrabri i daje samopouzdanje".

"Sretan sam zbog Kovačića koji je dobar dečko. U velikoj momčadi ne možeš uvijek igrati, ali on je za nas važan igrač", tvrdi talijanski stručnjak.

Drugi pogodak za Inter zabio je Mauro Icardi (68), dok je Cagliari ublažio poraz autogolom vratara Intera Juana Pabla Carriza u 74. minuti.

Mateo Kovačić i Marcelo Brozović bili su u početnom sastavu Intera i obojica su pružili vrlo dobre partije. Kovačić je izašao iz igre u sudačkoj nadoknadi, a Brozović je igrao do 83. minute.

Duje Čop je igrao za Cagliari do 56. minute, a jedinu pravu priliku imao je u 36., ali je njegov pokušaj obranio vratar Intera Carrizo.

Napoli je na svom terenu svladao Sassuolo sa 2:0, te je došao na tri boda zaostatka za drugoplasiranom Romom. Strijelci su bili Duvan Zapata (61) i Marek Hamšik (70), a Ivan Strinić bio je na klupi za pričuve Napolija, dok ozlijeđeni Šime Vrsaljko nije bio u sastavu Sassuola.

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider