Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Meksikanci se ispričavaju

VIDEO Pogledajte kako je sudac odlučio da Panama neće u finale

U finalu CONCACAF-ovog Gold Cupa igrat će Jamajka i Meksiko, a ne Jamajka i Panama kako je trebalo biti da američki sudac Mark Geiger nije odlučio iskrojiti drugog finalistu...

Panama je u 25. minuti prvog poluvremena ostala s igračem manje nakon što je Luis Tejada zaradio crveni karton. Unatoč tome Panamci su poveli preko Romana Torresa u 57. minuti, te su se uspješno branili sve do 89. minute kada je Geiger pokazao na bijelu točku.

Strijelac prvog pogotka na utakmici Torres bio je u borbi za jednu loptu u svom kaznenom prostoru, te je nehotice pao na nju i malo je dodirnuo rukom. Ruka mu je bila uz tijelo i taj dodir nije ni na koji način utjecao na putanju kojom se lopta nakon toga nastavila kretati.

Utakmica je otišla u produžetak, gdje je sudac Geiger dosudio još jedan sumnjivi jedanaesterac.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka igrači Paname pokušali su napasti sudačku trojiku, međutim u tome ih je spriječila redarstvena služba. Svoje nezadovoljstvo poraženi su nogometaši ipak iskazali objavom na društvenoj mreži Twitter, gdje su se svi zajedno slikali s transparentom "CONCACAF korumpirani lopovi". Pritom su svi imali okrenut palac prema dolje.

Istovremeno u Meksiku nitko ne slavi. Novine i portali puni su naslova poput: "Što da slavimo?", "Nema razloga za slavlje", "Oprostite Panama". Svima je bilo jasno što je sudac napravio i kako je spriječio čistu pobjedu Paname u polufinalu Gold Cupa.  

U nastavku pogledajte dva sumnjivo dosuđena jedanaesterca i nerede nakon utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider