Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Je... si sramota'

VIDEO Pique kažnjen zbog sukoba s policajcem

Stoper Barcelone Gerard Pique novčano je kažnjen jer je u listopadu prošle godine 'maltretirao i verbalno napao policajca' koji je odlučio kazniti njegovog brata...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gerard i Marc Pique odlučili su 13. listopada oko pola 3 ujutro zaputiti se u kasino kada ih je zaustavio policajac. Objasnio im je da ih mora kazniti zbog prekršaja koji su napravili 15-ak minuta ranije, kada su se nepropisno zaustavili ispred jednog noćnog kluba i blokirali dva taksi prijevoznika. Tu je Pique stariji 'pukao', izašao je iz auta i počeo vrijeđati policajca.

"Ljubomoran si jer sam ja slavan. Kažnjavaš nas jedino zato što si siromašan i treba ti novac. Tu kaznu ionako nećemo platiti jer ću nazvati tvog šefa koji će ju poništiti. Pun si sebe! Hodaš uokolo u uniformi i misliš si da si dar od Boga, a zapravo si sramota! Tvoja profesija je je.... sramota!", urlao je Pique.

Španjolski stoper kasnije se putem Twittera ispričao, a isto je napravio i na sudu. No, sutkinja Maria Asuncion Gonzalez nije bila previše impresionirana njegovom isprikom, te ga je odlučila kazniti novčanom kaznom do 10 i pol tisuća eura zbog "bezobraznog i agresivnog ponašanja".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider