Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Super Mario opet zabio

VIDEO Pašalić zabio za pobjedu Elchea i ostanak u Primeri!

U nedjeljnim utakmicama 35. kola Primere Valencija je kod kuće dobila Eibar s 3:1 i ostala četvrta, dok je u borbi za ostanak Granada slavila kod Getafea s 2:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Valencia je na Mestalli bez prevelikih teškoća dobila Eibar, pa Šišmiši na četvrtom mjestu, koje garantira kvalifikacije za Ligu prvaka, sada bježi tri boda četvrtoplasiranoj Sevilli.

Granada je pobjedom kod Getafea (2:1) produžila nadu u ostanak, iako je andaluzijski klub i dalje pretposljednji, no sada ga od mjesta koje garantira ostanak, a drži ga Almeria, dijele samo tri boda.

Elche slavio kod Malage s 2:1, a drugi pogodak, kojim su i matematički osigurali ostanak u Primeri, postigao je bivši Hajdukov, a trenutno Chelseajev igrač Mario Pašalić.

Na Romaredi je Elche poveo u 30. minuti, u 72. su ostali bez isključenoga vratara Titona, da bi u 75. minuti igrač domaćina Duda promašio penal. Onda je došla 89. minuta kada je Pašalić pretrčao više od pola terena kako bi ispratio kontru svoje momčadi i hladnokrvno matirao domaćeg vratara. Do kraja dvoboja Malaga je uspjela tek smanjiti preko Guerre.

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider