Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vratio se Balić

VIDEO Opsadno stanje na Rivi, Hajduk ruši članske rekorde i čeka Osijek

Uoči subotnje prvenstvene utakmice protiv Osijeka, nogometaši Hajduka na Rivi su se družili s vjernim navijačima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uz poruke podrške, autograme i zajedničko fotografiranje, prilika je iskorištena i za upisivanje novih članova kluba.

Splićani u završnicu sezone ulaze s velikim i važnim ciljem - osiguravanjem mjesta koje vodi u Europu, a uoči utakmice s Osijekom (subota, 17:00) na Rivi je vladao opsadno stanje jer su veliko zanimanje izazvali Artem Milevski, Lovre Kalinić, Andrija Balić i Nikola Vlašić. Svi su željeli popričati, a usput dobiti i fotografiju s Hajdukovim perjanicama.

Trener Hari Vukas iznio je svoja razmišljanja glede utakmice s Osječanima: "Moram reći da su svi igrači na raspolaganju, nema kartona ni ozljeda. I ja se nadam da će sutra na pravi način odgovoriti na sve zahtjeve koje stvaim pred njih i da ćemo ostvariti pobjedu", optimistično će Vukas kojem se u kadar vratio Andrija Balić, 17-godišnje čudo od djeteta koji je u ožujku sam sa svojim igrama i golovima nosio Hajduk.

"Pripremali smo se za tu utakmicu, znamo kakvi je Osijek i nadamo se pobjedi", kaže Balić.

Hajduk se i u prošlom kolu u Zadru nadao pobjedi, no momčad Igora Štimaca iznenađujuće je pobijedila Splićane. Na taj se poraz još jednom osvrnuo trener Hari Vukas.

"Ta utakmica je jedna pouka kako da uđemo u ovu utakmicu. No, ovu igramo kod kuće i zbilja smo se maksimalno pripremili i odradili u pripremi utakmice sve da ide u pozitivnom smjeru."

Osim druženja na Rivi, bila je to prilika navijačima za obnavljanje članstva ili postati novi članom Kluba. Inače, broj članova za 2015. godinu već je prešao brojku od 9.000, a tijekom cijele 2014. u Hajduk se učlanilo 11.745 navijača. Igrači se nadaju kako će u samoj završnici prvenstva imati veliku podršku svojih navijača.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider