Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stari majstor

VIDEO Pogledajte s(p)retni gol Olića u važnoj pobjedi HSV-a

Ivica Olić postigao je prvi gol za HSV otkako je u siječnju stigao iz Wolfsburga...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

HSV je pobijedio Augsburg 3:2, a prvi pogodak na utakmici postigao je naš Ivica Olić.

Olić je zabio uz dosta sreće, tako što ga je pogodila lopta koju je uputio njegov suigrač Zoltan Stieber i prevarila gostujućeg vratara. Bilo je to u 11. minuti utakmice...

Imao je Olić još tri dobre asistencije, ali njegovi suigrači nisu bili precizni. Oliću je to šesti gol ove sezone, ali prvi za HSV otkad je u siječnju stigao iz Wolfsburga. Ivo Iličević igrao je za HSV do 67., a dvije minute ranije mogao se upisati u strijelce, ali je lopta zaustavljena na gol crti.

Za opstanak se bore i Hannover, Stuttgart i Freiburg. Hannover je izgubio od Hoffenheima sa 1:2, i to zahvaljujući pogotku Svena Schipplocka u 83. minuti.

Stuttgart i Freiburg su odigrali 2:2, s tim da je Stuttgart u 27. minuti vodio 2:0, ali je sve prosuo u drugom poluvremenu, a izjednačujući pogodak zabio je Nils Petersen u 85. minuti.

Predzadnji Stuttgart i posljednjeplasirani Paderborn, koji u nedjelju dočekuje Werder, imaju po 27 bodova. Iznad zone ispadanja su Hamburger, koji ima 28 bodova, Hannover je skupio 29, a Freiburg 30 bodova..

Bayer Leverkusen je protiv Koelna odigrao 1:1, a hrvatski stoper Tin Jedvaj je za Leverkusen odigrao posljednjih pola sata.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider