Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prosjek od 28 golova

VIDEO Od Albacetea do Seville: Pogledajte kako je započela Messijeva dominacija

Lionel Messi postao je minule subote najbolji strijelac španjolske nogometne lige (Primere) svih vremena, nakon što je postigao tri pogotka Sevilli u sklopu 12. prvenstvenog kola...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je na Nou Campu slavila s 5-1, a Messi je pritom postigao hat trick, kojim je na vječitoj ljestvici najboljih strijelaca svih vremena s trona skinuo legendarnog Telma Zarru. Rekord legendarnog španjolskog napadača od 251 pogotka trajao je 59 godina, no sada ga je s 253 pretekao argentinski genijalac.

"Kada sam postigao svoj prvi pogodak u Primeri nisam mogao ni zamisliti da ću jednog dana oboriti bilo koji rekord, a kamoli ovaj Telma Zarre", rekao je Messi nakon utakmice.

Svoj premijerni pogodak u Primeri (Albaceteu) Messi je postigao 1. svibnja 2005. godine, nakon što ga je lijepom asistencijom poslužio tadašnji najbolji igrač svijeta - Ronaldinho. Devet godina kasnije Messi je postigao svoj 251., 252., te 253. pogodak u utakmici i pobjedi 5-1 protiv Seville.

Podsjetite se na sve pogotke kojima je već sada legendarni Argentinac zasjeo na vrh ljestvice najboljih strijelaca Primere svih vremena...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider