Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika pobjeda futsal Dinama

VIDEO Novi vrhunski futsal događaj: Boysi opet napravili spektakl!

MNK Futsal Dinamo je u petak, u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu odigrao drugu domaću utakmicu Druge hrvatske MNK lige. Protivnik mu je bila Petrinjčica, jedan od favorita lige, no Futsal Dinamo ipak je odnio čvrstu pobjedu s 8:3...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U fantastičnoj atmosferi koja već tradicionalno prati ekipu Futsal Dinama domaćini su uvjerljivom predstavom osigurali nova tri boda i napravili još jedan mali korak prema svom krajnjem cilju - plasmanu u prvu ligu. Utakmica je obilovala sjajnim potezima i akcijama kako domaće tako i gostujuće ekipe što je publika znala nagraditi gromoglasnim pljeskom.

Iako rezultat ne sugerira tako, bila je ovo jedna napeta i borbena utakmica koju su domaćini uspjeli prelomiti tek u drugom dijelu ponajviše zahvaljujući vrlo dobroj predstavi Marka Pavlovića koji je sa svoja dva pogotka uspio utakmicu odvesti u mirne vode. Osim Pavlovića pogotke za Dinamo postigli su Antonio Franja (2), Nikola Grgić (2) i Domagoj Purgar (2), dok su za goste iz Petrinje precizni bili Alen Lovreković, Kosta Đukić i David Marjanović. Nakon tri odigrana kola Futsal Dinamo sa 7 bodova grabi prema vrhu dok Petrinjčica i dalje traži svoje prve bodove ove sezone.

„Iako smo odigrali jednu vrhunsku utakmicu nakon dugo vremena, nisam zadovoljan brojem primljenih pogodaka svoje ekipe. Težimo utakmicu završavati s jednim do dva primljena gola što ovoga puta nije bio slučaj, ali još jednom naglašavam da je ovo bila jedna dojmljiva predstava kakvim ćemo težiti u nastavku prvenstva.“, rekao je Mate Čuljak, trener MNK Futsal Dinamo.



Treba istaknuti navijače koji su još jednom dokazali kako su prava snaga ovoga kluba i kako sve ovo bez njih ne bi imalo smisla. Opet su ispunili dvoranu gotovo do posljednjeg mjesta i pjesmom nosili svoje ljubimce do druge pobjede u prvenstvu. Bez ijednog incidenta pokazali su kako svaki klub koji ima ovakve navijače može ostvariti svaki cilj koji zacrta. U idućem, 4. kolu Futsal Dinamo gostuje kod MNK Zagreb 92, a utakmica je na rasporedu 8. studenog.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider