Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sudar titana

VIDEO Novi spektakularni okršaj: Simeone odlučio između Mandže i Torresa

U 17. kolu Primere Atletico Madrid je na svom terenu pobijedio Levante i tako iskoristio posrtaje Reala i Barcelone te se potpuno približio vodećem dvojcu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, sada je došao red na šesnaestinu finala Kupa kralja i veliki gradski derbi s Realom. Atletico prvu utakmicu igra u srijedu na svom Vicente Calderonu, a Diego Simeone već je najavio promjene u sastavu.

'Cholo' će protiv Reala odmarati našeg Mandžukića, a priliku od prve minute dobit će povratnik i miljenik navijača Fernando Torres. Torres je dijete Atletica i po povratku u Madrid dočekalo ga je više od 45 tisuća navijača, međutim, protiv Reala će startati navodno kako bi Mandžo bio spreman za vikend i spektakularni prvenstveni okršaj protiv Barcelone.

Atleticu je u ovom trenutku važnija Primera, no Mandžukić je svejedno dobio vrlo oštru konkurenciju u igraču koji nije u nekoj sjajnoj formi, ali s obzirom na božanstveni status kod navijača, mogao bi brzo pokucati na vrata prve momčadi. Atletico vjeruje da je bivši napadač Liverpoola i Chelseaja još uvijek u stanju biti strijelac iz starih dana.

Mandžukić je ove sezone zabio 14 golova u svim natjecanjima, od čega šest u Primeri i prva je napadačka opcija aktulanog prvaka Španjolske.

Prije poraza od Valencije, Real je posljednji put izgubio upravo od Atletico Madrida. I to na Santiago Bernabeu, pa nema sumnje kako ćemo svjedočiti novim uzbudljivim utakmicama između dva mrska protivnika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider