Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo Mandžo!

VIDEO Novi heroj Atletica: Pogledajte pogodak i akcije Marija Mandžukića

Mario Mandžukić bio je strijelac u 14. kolu španjolskog prvenstva…

Nogometaši aktualnog španjolskog prvaka madridskog Atletica pobijedili su s 2-0 na gostovanju kod Elchea u 14. kolu Primere, a hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić postigao je svoj šesti prvenstveni pogodak za Madriđane.

Atletico je poveo u 16. minuti kad je na ubacivanje Arde Turana najbolje reagirao Gimenez i poslao loptu u mrežu. Konačnih 2-0 postavio je Mario Mandžukić u 53. minuti. Gabi je odlično proigrao hrvatskog napadača koji je savršeno primio loptu u punom sprintu i poslao ju u bliži, desni kut pokraj nemoćnog vratara Elchea Tytona.

Mandžukić je u igri bio do 74. minute kad ga je zamijenio Griezmann. To je šesti pogodak hrvatskog napadača u Primeri ove sezone u 11 utakmica. U Ligi prvaka zabio je pet puta, a jedan je zabio u Superkupu kada je donio trofej Atletiju protiv Reala. To je ukupno 12. gol Mandže za Madriđane u 18. utakmici.

Mario Pašalić bio je u početnoj postavi Elchea, a trener ga je zamijenio u 60. minuti Herrerom.

Atletico je ovom pobjedom privremeno izbio na drugo mjesto s 32 boda, jednim manje od vodećeg Reala. Elche je ostao na 10 bodova i na pretposljednjem, 19. mjestu Primere.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider