Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dallasu drama s Portlandom

VIDEO Nova katastrofa Netsa, sedam koševa Bogdanovića

Booklyn Netsi doživjeli su još jedan katastrofalan poraz i to u gostima kod Washingtona (114-77), a hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović imao je učinak od 7 koševa (šut 2-5, trice 1-3, bacanja 2-2) i četiri skoka za 21 minutu igre.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Washington je već nakon pet minuta igre imao 12 koševa prednosti i ubilježio je najveću pobjedu sezone, dok su Netsi doživjeli još jednu od brojnih katastrofa ove sezone i prekinuli niz od tri uzastopne pobjede.

Brook Lopez (19) je bio prvi strijelac Netsa, a Bogdanović nije započeo utakmicu. Netsi su i dalje drugi u Atlantskoj diviziji s omjerom 21-29. Momčad Golden Statea je slavila na gostovanju kod New Yorka s 106-92 i nakon Atlante postala tek druga momčad s 40 pobjeda. Draymond Green (20, 13 skokova) i Stephen Curry (22) bili su najbolji kod Warriorsa, koji vode na Zapadu.

U najizjednačenijoj utakmici Dallas Mavericksi su nakon produžetka slavili protiv Portlanda s 111-101, a zasluge za pobjedu idu Dirk Nowitzki, prvom strijelcu utakmice s 25 koševa. Nijemac je tricom za produžetak u samoj završnici spasio Dallas poraza, a Portland ima za čim žaliti jer su dvije minute prije kraja vodili s 11 koševa razlike.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider