Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mahali srpskom zastavom

FOTO, VIDEO: Navijače PAOK-a od Boysa čuvale jake policijske snage, stigli i Grobari

Najžešći fanovi solunskog PAOK-a bodrili su momčad Igora Tudora u Kranjčevićevoj ulici.

Za razliku od prije pet godina, kada su igrali Dinamo i PAOK, gostovanje grčkih navijača u Zagrebu bilo je dopušteno. Tada su huligani zapalili autobus s nekoliko navijača i mnoštvom sponzora te prijatelja kluba.

Ovaj put PAOK je stigao na utakmicu s Lokomotivom, a s njim su stigli i žestoki navijači iz Soluna. No, prije i za vrijeme utakmice nisu zabilježeni incidenti.

Lokomotiva je u dogovoru s policijom za goste ostavila istočnu tribinu. Stiglo je oko 350 navijača PAOK-a pojačanih svojim beogradskim prijateljima Grobarima koji su mahali srpskom zastavom.

'Gastarbajteri' u centru, Grobari stigli s glavnom grupom

U centru Zagreba poslijepodne je boravila mala i vesela skupina Grka 'gastarbajtera' koja je stigla iz Njemačke. Njih je čuvala brojna policija i dopustila im da se kratko zabave u gradu bez incidenata.

No, ona glavna grupa navijača stigla je ravno na utakmicu iz sigurnosnih razloga. Hrvatska policija zna kako organizirati rizično gostovanje i nije dopustila njihov raniji dolazak te ih je pratila od granice sa Srbijom sve do Kranjčevićeve. Tako su izbjegnuti mogući okršaji s BBB-ima prije utakmice.

 

 

PAOK FANS IN ZAGREB!

Posted by ΘΥΡΑ 4 on 16. srpanj 2015

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider