Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a sada dva finala!

VIDEO: Navijači na ulicama, Barca nogometni vladar 21. stoljeća

Navijači Barcelone slavili su sinoć na ulicama Barcelone do dugo u noć.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je nezadrživa ove sezone. Nije tako počelo, ali kad je bilo najvažnije Barcelona je bila najbolja. A najvažnija je bila 2015. godina u kojoj je najveći rival Real potpuno podbacio, dok su Katalonci osvojili titulu kolo prije kraja uz još dva finala, Lige prvaka i Kupa kralja.

FOTO Zagrljaj šampiona: 'Idemo korak po korak po sva tri naslova'

23. naslov prvaka u povijesti (Real ih ima čak 32) Barcelona je osvojila baš u Madridu. Leo Messi donio je svojim golom pobjedu koja je značila naslov prvaka. U zadnjih 11 sezona to je čak sedma titula španjolskog prvaka Barce koja je u posljednjih sedam sezona čak pet puta bila prvak. Što se 21. stoljeća, Barca ima sedam, Real pet, Valencia dva i Atletico jedan naslov, onaj prošlogodišnji.

Ukoliko 6. lipnja osvoje Ligu prvaka postat će četvrti put prvaci Europe u ovom stoljeću, nitko osim njih nema ni tri naslova.

Navijači su opet sretni jer mogu gledati superjaku Barcu. Standardi su u ovom klubu postavljeni na nogometnu Himalaju. Sinoć se slavio naslov španjolskog prvaka, ali sumnjamo da bi bili zadovoljni samo s tim trofejem do kraja sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider