Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'sve ste čuli'

VIDEO Navijači Chelseaja su rekli svoje po pitanju Josea Mourinha

Mediji su se posljednjih tjedana raspisali da je portugalski menadžer Jose Mourinho 'pokojni' u Chelseaju, no čini se da to ipak nije tako...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea je u srijedu navečer upisao tek prvu pobjedu u posljednjih pet službenih utakmica u svim natjecanjima. Nakon remija i tri poraza, Chelsea je u sklopu 4. kola Lige prvaka slavio kod kuće protiv kijevskog Dynama s 2:1. Iako nije odigrao veliku utakmicu, Chelsea je na koncu ipak slavio pogotkom Williana u 83. minuti.

Utakmica neće dugo ostati u sjećanju nogometnih zaljubljenika, ali hoće 34. minuta i skandiranje kompletnog Stamford Bridgea. Mourinho proživljava najteže trenutke svoje trenerske karijere, a navijači Chelseaja odlučili su pokazati koliko im zapravo znači, unatoč slabim rezultatima u ovoj sezoni.

Tribine Stamford Bridgea skandirale su njegovo ime, na čemu im se Mourinho zahvalio i naklonio. Sigurno mu je laknulo nakon tolikog pritiska medija, što je ponosno ustvrdio u svojoj izjavi nakon pobjede.

"Navijači su večeras pokazali da me žele ovdje".

Pred Chelseajem je, u subotu, utakmica Premierlige, u kojoj će pokušati prekinuti niz od dva uzastopna poraza. Mourinho ide u goste Stoke Cityju, a potom slijedi reprezentativna stanka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider