Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika razlika

VIDEO Mourinho nije u potpunosti u krivu, pogledajte i zašto

Portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho, aktualni menadžer Chelseaja, poznat je po svojim psihološkim igricama koje koristi da bi došao do željenog cilja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novu je započeo u nedjelju nakon derbija Southamptona i Chelseaja (1-1) u kojem je sudac, bar se tako čini, oštetio njegovu momčad. Cesc Fabregas je uz očiti kontakt pao u šesnaestercu domaćina, no sudac je umjesto na bijelu točku pokazao žuti karton španjolskom veznjaku.

Mourinho je nakon susreta rekao da se u Engleskoj vodi sudačka kampanja protiv Chelseaja, te da se Anthony Taylor (sudac) treba sramiti svog čina (krađe).

Ima li Portugalac pravo? Statistika nam govori da nije u potpunosti u krivu...

Naime, Chelsea je ove sezone zaradio četiri žuta kartona zbog simuliranja prekršaja, dvostruko više od jedine dvije momčadi koje imaju po dva žuta kartona iz istog razloga (Sunderland i Manchester City). Većina drugih klubova ima po jedan žuti karton zbog simuliranja, dok neki klubovi nemaju nijedan.

Mourinho i Chelsea definitivno imaju pravo na ljutnju, no reći da se radi o uroti protiv londonskog kluba je ipak malo preoštro.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider