Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije mu sjelo pitanje

VIDEO Mourinho 'briljirao' na konferenciji za novinare; 'kliknite Google'!

Ususret otvaranju nove sezone Lige prvaka menadžer Chelseaja Jose Mourinho održao je konferenciju za novinare uoči dolaska izraelskog Maccabija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea je katastrofalno ušao u novu sezonu engleske Premierlige, te kao prvak nakon pet odigranih kola ima svega četiri od maksimalnih 15 bodova i drži 17. mjesto ligaške ljestvice. Logično, novinare zanima što se događa u Mourinhovoj momčadi, no Jose nema živaca za 'glupa pitanja'.

Jednog je novinara zanimalo što se događa s njegovim momčadima u trećoj sezoni, jer su u dva navrata one bile njegove i posljednje. Bio je to slučaj u prvom mandatu s Chelseajem, kao i s Real Madridom uoči povratka u Chelsea.

"Moja treća sezona u Portu nije postojala. Moja treća sezona u Interu nije postojala. U mojoj trećoj sezoni s Chelseajem u prvom mandatu osvojio sam FA Cup, Liga kup i igrao sam u polufinalu Lige prvaka. U svojoj trećoj sezoni s Realom osvojio sam Superkup, igrao finale Kupa kralja i polufinale Lige prvaka. To su moje treće sezone, stoga kliknite na Google, umjesto da postavljate glupa pitanja", odgovorio je Mourinho novinaru.

Činjenica je da Chelsea ne izgleda dobro i da Mourinho vidljivo gubi povjerenje navijača i navodno nekih igrača. Podsjetimo, na otvaranju sezone nastala je cijela 'sapunica' oko fiozioterapeutkinje Eve Carneiro, koju je udaljio iz prve momčadi zbog utrčavanja na travnjak kako bi pomogla Edenu Hazardu. Cijeli slučaj i njegova reakcija naišli su na brojne kritike kod britanske javnosti, te su bili samo početak krize koja i dalje trese Stamford Bridge.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider