Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Subašić opet sjajan

VIDEO Monaco slavio u gostima i vratio se u igru za naslov prvaka

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić još je jednom sačuvao svoju mrežu nedirnutom, a njegov je Monaco u prvom susretu 32. kola francuskog prvenstva kao gost svladao Caen sa 3-0 (1-0)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Monaco je iznimno lako stigao do pobjede na neugodnom gostovanju kod Caena, koji još nije osigurao ostanak u najvišem rangu francuskog nogometa. Klub iz Kneževine slavio je s 3:0, a pritom su pogotke zabijali Anthony Martial i Bernardo Silva.

Posebno je lijep bio prvi pogodak Martiala iz 29. minute. Yannick Ferreira Carrasco je sjajno primio loptu na lijevoj strani Monacova napada, te je s nekoliko atraktivnih poteza izbacio svog čuvara i stvorio si prostor za prizemni ubačaj. Pronašao je Martiala, koji iz prve unutarnjom stranom kopačke zabija sjajan pogodak.

U nastavku utakmice Bernardo Silva je s još dva pogotka dokrajčio domaćina, a asistenti za njih bili su mu akteri kod prvog gola - Ferreira Carrasco i Martial.

Ovom pobjedom Monaco je skočio na treće mjesto ljestvice sa 58 bodova, jednim više uz utakmicu više od četvrtog Marseillea, dok mu vodeći Paris SG bježi četiri, a drugi Lyon tri boda.

Caen je u sredini ljestvice, 12. sa 38 bodova.

 

Widget powered by WhatstheScore.com

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider