Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ništa nije gotovo"

VIDEO Pogledajte zašto ga svi hvale: Sjajni Modrić otkrio zašto je Barca slavila

Luka Modrić bio je ponajbolji igrač Real Madrida u prvih 60 minuta najvećeg nogometnog derbija današnjice protiv Barcelone na Nou Campu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok je igrao Modrić igrao je i Real Madrid. Bio je to naš zaključak u sinoćnjem izvještaju El Clasica, a isto jutros pišu španjolski sportski listovi. Čim je Barcelona postigla drugi pogodak, a Modrić nakon četiri mjeseca izbivanja ostao bez snage, stala je igra Kraljevskog kluba koji je do tog trenutka bio osjetno bolji i opasniji.

Analiza 'el clasica': Barca se opametila ali nešto je gotovo nevjerojatno

Zanimljivosti El Clasica: Barca nikad kao 2015. godine

VIDEO: Barcelona pobijedila u El Clasicu, stao Modrić stao i Real

"Igrali smo jako dobro do drugog pogotka Barcelone. Bili smo bolji i mogli smo zabiti dva, tri pogotka, pogotovo u prvom poluvremenu. No nakon što smo primili drugi gol nismo više bili ista momčad", rekao je Modrić nakon utakmice.

"Ovo je bila najbolja utakmica Reala u 2015. godini, odnosno najboljih 60 minuta. Igrali smo jako dobro u napadu i obrani, ali nismo uspjeli postići taj drugi pogodak. Ne znam zašto smo nakon gola nestali s travnjaka", veli Modrić priznaje da je umor također bio razlog pada u igri Reala.

"Možda. Bili smo bolji od Barcelone i mislim da nas je drugi gol ubio mentalno. No i fizički smo pali, jer je utakmica bila jako teška. Možemo biti ponosni na to kako smo igrali, ali to je nogomet...", kaže Modrić te zaključuje.

"Ovo je pravi put, pogotovo tih prvih sat vremena. Tako trebamo igrati u idućim susretima. Ništa nije gotovo! Ima još jako puno utakmica i nemamo se namjeru predati"!

Je li Barcelona pobjedom u El Clasicu stigla na korak do naslova?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider