Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rano poveli

VIDEO Mladi Vatreni otvorili SP remijem protiv domaćina pred 20 tisuća ljudi!

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina otvorila je Svjetsko prvenstvo remijem protiv Čilea pred 20 tiosuća ljudi u Santiagu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica protiv domaćina SP-a završila je rezultatom 1-1. Mladi Vatreni poveli su već u osmoj minuti, kada je kapetan Moro spretno reagirao na odbijenu loptu u šesnaestercu i pogodio rašlje prebacivši čileanskog vratara Lopeza. No, Čile je uspio uzvratiti u 33. minuti, kada je nakon lijepog proigravanja Leiva matirao hrvatskog čuvara mreže Šempera.

''Utakmica je bila teška, kao što smo i očekivali. Susreli smo se s dobrom domaćom momčadi, koja igra tehnički potkovani nogomet i ima veliku podršku navijača. To je možda malo utjecalo na moje igrače i zato nismo odigrali onako dobro kako smo planirali. Ipak, naš je glavni cilj na otvaranju bio ne izgubiti, stoga je ovo dobar start i još smo uvijek u igri u skupini koju smatram najtežom na cijelom turniru'', rekao je hrvatski izbornik Dario Bašić.

U drugoj utakmici prvog kola Skupine A Nigerija je pobijedila SAD 2:0 te zauzela prvo mjesto u skupini, a u drugom se kolu u Vina del Maru sastaju SAD - Hrvatska te Čile - Nigerija. Te su utakmice na rasporedu 20. listopada.

Skupina A:
1. Nigerija 3
2. Čile 1
3. Hrvatska 1
4. SAD 0

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider