Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'shvatit će jednog dana'

VIDEO Messi razgalio publiku posvetom svome sinu Thiagu

Barcelonin superstar Leo Messi posvetio je svome sinu nagradu za najboljeg napadača u Španjolskoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinski genije Lionel Messi još je jednom pokorio konkurenciju i uzeo dvije individualne nagrade na svečanoj dodjeli priznanja najboljim pojedincima Primere i Segunde u prošloj sezoni. Messi je dobio nagradu za najboljeg igrača, a potom i najboljeg napadača Primere. Potonju nagradu posvetio je sinu.

U emocionalnom govoru Messi je ispričao anegdotu o svome Thiagu koji ne voli kada često mora putovati na utakmice.

"Ova nagrada je posebno za njega. Svaki put kad moram ići na utakmicu on se naljuti i pita me 'tata ponovno ideš na gol?'. A ja mu odgovaram 'da, ponovno na gol'. Ne razumije još zašto, ali jednog dana hoće", ispričao je Argentinac i izazvao oduševljene u dvorani Forum u Barceloni.

Messijev veliki rival Cristiano Ronaldo nije se pojavio na svečanoj dodjeli, iako je dobio nagradu za najboljeg nogometaša u izboru navijača.

Isti je dan (ponedjeljak) FIFA objavila finaliste utrke za Zlatnu loptu (Ballon d'Or), među kojima su se našli Messi, Ronaldo i Neymar. Argentinac je u razgovoru s medijima pohvalio portugalskog napadača i rekao da je zaslužio biti među finalistima.

"Sretan sam što sam još jednom među trojicom najboljih. Sretan sam da je sa mnom i Neymar. Luis Suarez je isto zaslužio biti među trojicom najboljih, ali ne želim ništa oduzimati Cristianu koji je također to zaslužio".

Messi je prvi favorit za osvajanje Zlatne lopte, koja bi mu bila već peta u njegovoj kolekciji. Zanimljivo, od 2007. godine do danas nijednom nije izostao s popisa trojice finalista.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider