Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobjeda Barcelone

VIDEO: Messi prestigao Ronalda i opet pojurio Rakitiću u zagrljaj

Nogometaši Barcelone ostali su na vrhu Primere nakon što su u 27. kolu slavili kod Eibara s 2-0 uz dva pogotka Lea Messija i asistenciju hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barca je ipak teškom mukom upisala tri boda kod Eibara, čija je obrana popustila u 31. minuti, kada je Leo Messi realizirao jedanaesterac. Konačan rezultat postavio je argentinski čarobnjak u 55. minuti na dodavanje Ivana Rakitića, koji je izašao iz igre u 61. minuti, kada ga je zamijenio Xavi.

Rakitić je ubacio iz kornera, a Messi zabio glavom nakon čega su on i Neymar pohrlili u zagrljaj hrvatskom veznjaku koji igra u odličnoj formi.

Recimo i kako je Messi s nova dva gola prestigao Cristiana Ronalda na ljestvici strijelaca. To se još donedavno smatralo nemogućim, no Ronaldo s utakmicom manje ima 30, a Messi 32 pogotka u sezoni.

Utakmicu je u malom baskijskom gradiću Eibaru gledalo samo nešto više od pet tisuća gledatelja što je vjerojatno najmanji broj gledatelja na utakmicama Barcelone zadnjih godina.

Barca je s nova tri boda i ukupno 65 osigurala vodstvo još jedan tjedan jer imaju četiri boda više od Real Madrida, koji u nedjelju dočekuje Levante. U sljedećem kolu na rasporedu je El Clasico na Nou Campu. Eibar je ostao 14. s 27 osvojenih bodova.

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider