Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudna odluka

VIDEO Messi dobio bocu u glavu: Evo kako je reagirao i čime ga je sudac 'nagradio'!

Barcelona je pobijedila 1:0 Valenciju na Mestalli golom Sergija Busquetsa u doslovce posljednjim sekundama utakmice, a Lionel Messi dobio je bocu u glavu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Messi je sudjelovao u akciji kod gola Barcelone, centrirao je s desne strane lijevom nogom, Neymar je glavom pucao, vratar Valencije obranio je njegov udarac, a na odbijenu loptu natrčao je Busquets i zakucao je pod gredu.

VIDEO Barca slavila na teškom gostovanju golom u zadnjim sekundama

Messi je zajedno sa suigračima potrčao u zagrljaj strijelcu, no odjednom se uhvatio za glavu, netko iz publike pogodio ga je bocom u glavom.

Messi je reagirao na način da je bacio malu plastičnu bocu izvan terena, a sudac David Fernandez potom mu je dodijelio žuti karton. Argentinac je ostao u čudu, kao i ostatak Barcelonine momčadi.

Sudac je obrazložio odluku na sljedeći način: „Messi se sporo vraćao na svoju polovicu terena nakon postignutog gola Barcelone, s očitom namjerom krađe vremena“, napisao je Fernandez te dodao:

„Nakon gola Barcelone, na teren je palo nekoliko plastičnih boca, jedna od njih pogodila je Messija u glavu. Messi je mogao nastaviti utakmicu.“ 

Valencia se odmah ispričala Barceloni i najavila kako će napadača na Messija pokušati identificirati, a onda ga i doživotno kazniti zabranom dolaska na stadion.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider