Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Niz super partija

VIDEO Mladi Slovak na meti velikana: 'Žele ga Arsenal, Liverpool i Milan'

Škotski Celtic uključio se u utrku koju vrlo vjerojatno neće dobiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Matuš Bero 20-ogodišnji je defenzivni vezni koji igra za aktualnog slovačkog prvaka Trenčin, a u svoje ga redove žele dovesti brojni veliki klubovi.

Posljednji koji se javio je, pišu engleski mediji, Celtic čiji je menadžer Ronny Deila već nekoliko puta ove jeseni slao skaute da prate Bera u slovačkom prvenstvu.

Iako igra na poziciji koja je relativno daleko od gola, Bero je ove sezone u 18 nastupa u svim natjecanjima zabio već 11 golova (ima i dvije asistencije), a upravo je napadački učinak ono zbog čega bi ga osim Celtica željeli dovesti i Arsenal, Liverpool i Milan.

Tako efikasni veznjaci orijentirani prvenstveno na defenzivu su rijetkost, veliki klubovi to znaju, a iz Trenčina su im dali do znanja da neće dobiti popust za Bera koji je nedavno produžio ugovor.

"Moj san bi bio Premierliga, to je stil kojeg volim, igrači ne staju po 90 minuta i ima mnogo emocija", opredijelio se Bero.

Generalni menadžer Trenčina Robert Rybniček otkrio je koji su klubovi dolazili gledati njihovog ponajboljeg igrača.

"Nevjerojatno je da na utakmicama u Slovačkoj na tribinama imate skaute Arsenala, Liverpoola i Milana. Matuš je odličan igrač, nama jako značajan ne samo zbog učinka na terenu nego i zbog svog karaktera. Kad bude odlazio, bit će to jedan od najvećih transfera u povijesti slovačkog nogometa", kazao je Rybniček.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider