Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvijenac Matea u Serie A

VIDEO Inter demolirao Sassuolo: Prekrasan gol i dvije asistencije Kovačića!

U 2. kolu Serie A Inter je na svom terenu deklasirao Sassuolo sa 7-0, a briljirao je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić s jednim golom i dvije asistencije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za uvjerljivu pobjedu Intera Icardi je zabio tri gola (4, 30, 53), Osvaldo dva (43, 72), a Kovačić (21) i Guarín (74) po jedan.

Počelo je u 4. minuti, Kovačić je proigrao Maura Icardija, ali je njegov udarac obranio vratar Consigli. No, iz drugog pokušaja Icardi zabija za vodstvo 1-0.

Za 2-0 strijelac je bio Kovačić u 21. minuti. Akcija je krenula od Icardija, a Osvaldo je gurnuo u šansu Kovačića, koji je izašao sam pred gostojućeg vretara i sa 10 metara iskosa, u stilu iskusnih golgetera, pogađa mrežu.

Drugu asistenciju na utakmici Kovačić je ostvario u 53. minuti, i to opet za Icardija, koji je pogodio za 5-0. Hrvatski reprezentativac izašao je iz igre u 65. minuti.

U redovima Sassuola Šime Vrsaljko je igrao do 18. minute, kada je izašao iz igre zbog ozljede, a sumnja se da mu je stradao gležanj.

Fiorentina je protiv Genoe odigrala 0-0, a Milan Badelj je ostao na klupi za pričuve Fiorentine.

Napoli je izgubio od Chieva 0-1, a strijelac je bio Maxi Lopez u 49. minuti. Napoli je mogao povesti u 27. minuti, ali Gonzalo Higuain nije iskoristio penal. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider