Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teško slavio i Milan

VIDEO Mandžukić zabio, Juve majstorijom Pjanića iščupao pobjedu

Do jubilarne 10. prvenstvene pobjede u novoj sezoni Stara dama je stigla uz dosta muke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 12. kolu Serie A u Veroni je Juventus pobijedio Chievo 2:1, a strijelci za pobjedu Stare dame bili su Mario Mandžukić i Miralem Pjanić.

Nakon što u prvom poluvremenu nije bilo golova, početkom nastavka, u 53. minuti, Juan Cuadrado je odlično proigrao Mandžukića koji lijepo prima loptu i matira domaćeg vratara.

U tim trenucima činilo se kako će dvoboj završiti s klasičnih "juventusovskih" 0:1, ali Chievo se nije predavalo te su sredinom nastavka izborili penal kojeg u izjednačenje pretvara stari vuk Sergio Pellissier.

Veliki bod domaćini su držali oko devet minuta, prije nego li je Pjanić fantastično iz slobodnog udarca prebacio živi zid i vratio Juveu vodstvo koje su uspjeli sačuvati do kraja.

Od ostalih susreta izdvajamo pobjedu Milana na Siciliji kod Palerma, također s 2:1. U ovoj utakmici je Mario Pašalić prvi put zaigrao u prvih 11 talijanskog velikana kojemu je pobjedu donio Gianluca Lapadula u 82. minuti, nakon što je 10-ak minuta ranije izjednačio najbolji strijelac HNL-a u prošloj sezoni Ilija Nestorovski.

REZULTATI:

Pescara - Empoli 0:4
Chievo - Juventus 1:2
Genoa - Udinese 1:1
Palermo - Milan 1:2
Sassuolo - Atalanta 0:3


All Goals HD - Chievo 1-2 Juventus - 06-11-2016 by Foot_Videos

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider