Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iskrilo na terenu

VIDEO Mandžo ima novog suparnika: Ovo je dvoboj u kojem bi moglo frcati ove sezone

Kao što je uvijek slučaj kada se susretnu madridski rivali, na terenu ima mnogo naelektriziranih duela…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan takav u prvoj utakmici španjolskog Superkupa bio je onaj između Marija Mandžukića i Sergija Ramosa koji je u par navrata prekidao utakmicu i tražio intervenciju suca. Ako je Ramos mislio da će dobiti predah odlaskom Diega Coste, onda se gadno prevario.

VIDEO James prvijencem probio bedem Atletica, Raul Garcia šokirao Bernabeu!

Mandžo je zadavao muke stoperu Reala, a do 'sukoba' je došlo u drugom poluvremenu. Tada su porasli zračni dvoboji koji su zaiskrili situaciju na terenu. U jednom trenutku su i Mandžo i Ramos završili na podu, naš napadač je malo čvršće pao na igrača Reala, a Ramos je zamahnuo rukom i zahvatio Mandžukića po licu te se odmah počeo pretvarati kao da je to bio nesretan slučaj.

Sudac je obojici igrača pokazao žuti karton, no tu nije bilo kraja. Nekoliko minuta kasnije ponovno su u središtu pozornosti bili isti igrači nakon novog zračnog duela. Ovaj put je Ramos u skoku prizemljio hrvatskog napadača.

Kako god bilo, ove bi sezone moglo frcati u dvobojima Mandžukića i Ramosa pred kojima je već u petak novi susret. Atletico je izašao kao s(p)retniji iz prve utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider