Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šesta pobjeda zaredom

VIDEO Manchester United razbio Liverpool, Lovren opet 'kiksao'

Manchester United pobijedio je Liverpool 3:0 na Old Traffordu u 16. kolu Premiershipa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U jednom od najvećih derbija engleskog nogometa Manchester United je na Old Traffordu pobijedio Liverpool 3-0 ostvarivši šestu uzastopnu pobjedu u prvenstvu nakon poraza od gradskog rivala Cityja početkom studenog.

Golove za 'Crvene vragove' zabili su Wayne Rooney (12), Juan Mata (40), te Robin van Persie (71). Sjajnu predstavu pružio je i Unitedov vratar David de Gea koji je nekoliko puta fantastično reagirao i zaslužio titulu najboljeg igrača utakmice.

De Gea je doslovno izludio Raheema Sterlinga koji je dva puta izlazio sam ispred njega, no Španjolac je oba puta obranio. De Gea je izvrsnom reakcijom spasio gol Uniteda i u 67. minuti kada je Balotellijev udarac skrenuo u vratnicu. Talijanski napadač nije uspio svladati Unitedovu 'jedinicu' niti u 85. minuti kada je sam istrčao ispred njega.

Za Liverpool je cijeli susret odigrao Dejan Lovren, no hrvatski reprezentativac neće po dobrome pamtiti veliki derbi. Nakon njegove loše reakcije domaćin je zabio treći gol na utakmici.

Na ljestvici vodi Chelsea sa 39 bodova, Manchester City na drugom mjestu ima 36 bodova, dok je United treći sa 31 bodom. Liverpool je na devetom mjestu sa 21 bodom.

 

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider