Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prekinuli negativan niz

VIDEO Neviđena drama Bournemoutha i Evertona, City na vrhu

Manchester City vratio se na vrh premierligaške ljestvice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 14. kolu Premierlige Manchester City je u subotu svladao Southampton sa 3-1 i ponovno preuzeo prvo mjesto na ljestvici. Strijelci za Manchester City bili su Kevin De Bruyne (9), Fabian Delph (20) i Aleksandar Kolarov (69).

Najuzbudljivije je bilo u susretu novaka u ligi Bournemoutha i Evertona. Gosti su nakon 35. minuta vodili 2-0 golovima Funes Morija i Lukakua. U 87. minuti Junior Stanislas je poravnao na 2-2, a onda je u sudačkoj nadoknadi uslijedila prava drama.

Everton je ponovno poveo golom Rossa Barkleyja u 95. minuti, a heroj Bournemoutha postaje Stanislas koji u 98. minuti donosi remi, 3-3.

Bivši europski prvak Aston Villa doživjela je novi poraz, izgubivši na domaćem terenu od novaka Watforda 2-3, te je ostala na zadnjem mjestu sa samo 5 bodova.

Niti Newcastle se ne može probuditi iz noćne more, doživio je katastrofalan poraz od Crystal Palacea 1-5, i drži predzadnje mjesto. Zanimljivo, menadžer Crystal Palacea je Alan Pardew čiji je odlazak s trenerske klupe prije godinu dana burno proslavljen u Newcastleu.

U nedjelju je na rasporedu derbi Tottenham - Chelsea, Bilićev West Ham dočekuje West Bromwich Albion, a još se sastaju Liverpool - Swansea, te Norwich - Arsenal.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider