Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igra li El Clasico?

VIDEO: Luis Suarez debitira za Barcu već u ponedjeljak, evo koje će utakmice propustiti

Nakon odluke CAS-a Luis Suarez se ekspresno pridružio momčadi Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sportski arbitražni sud potvrdio je u četvrtak kaznu FIFA-e kojoj se Luisu Suarezu zabranjuje igranje klupskog nogometa još više od dva mjeseca zbog ugriza Chiellinija u Brazilu. Ipak, malu zadovoljštinu dobili su Barcelona i Suarez jer Urugvajac ipak smije trenirati sa svojom novom momčadi te igrati prijateljske susrete.

Već jutro kasnije bio je na raspolaganju Luisu Enriqueu i održao prvi trening s ostalim zvijezdama katalonskog kluba. Dosad je mogao trenirati samo s osobnim trenerom i to izvan sportskih terena povezanih s klubom.

''Sretan sam što se opet mogu osjećati nogometašem, što sam opet s kolegama. Jedva čekam da počnem. Sad moram razmišljati o budućnosti, o igranju za klub mojih snova'', rekao je Suarez.

Debitira u ponedjeljak

Spomenimo i kako će se Suarez predstaviti navijačima u ponedjeljak na utakmici protiv meksičkog Leona na turniru Joan Gamper Trophy.

Do 26. listopada Luis Suarez će propustiti 11 utakmica, od kojih osam u Primeri i tri u Ligi prvaka. Zanimljivo, El Clasico bi se trebao igrati 25. ili 26. listopada. Ako se bude igralo ovog kasnijeg datuma, neće smijeti igrati!

Na scenu od kraja listopada stupa trio Neymar – Leo Messi - Luis Suarez. Ako će Urugvajac biti raspoložen kao prošle jeseni, kada je u Liverpoolu propustio početak sezona zbog istog grijeha, protivnici itekako imaju razloga za zabrinutost.
 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider