Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Seli u novu ligu?

VIDEO Ljutiti Ronaldinho otišao sa stadiona dok je utakmica još trajala

Brazilski čarobnjak Ronaldinho izveo je nekoliko briljantnih poteza tijekom svog boravka u meksičkom Queretaru, ali ovaj put bio je u središtu pozornosti zbog jedne kontroverzne odluke…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ronaldinho je zaigrao u prvoj postavi Queretara u prvoj polufinalnoj utakmici meksičke Clausure. Prvo poluvrijeme bilo je katastrofalno po Brazilčevu momčad koja je već zaostajala 0-2 i ostala bez isključenog Ricarda Osorija.

U drugom dijelu je trener Victor Manuel Vucetich odlučio zamijeniti Ronaldinha i Antonija Sinhu. Vucetich je napravio izmjene kako bi pojačao obranu i ostavio šanse za pobjedu u uzvratu, no bivša zvijezda Barcelone to nije dobro prihvatila i jednostavno je napustila teren zaputivši se u tunel.

Kontroverzna odluka Ronaldinha da se ne vrati na klupu dodatno je pogoršana činjenicom da je napustio stadion i prije posljednjeg sučevog zvižduka. Meksički mediji odmah su se raspisali kako je pukla ljubav između Queretara i Ronaldinha te da bi Brazilac mogao preseliti u MLS kao što je već najavljivano.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider