Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mario je malo zaspao

VIDEO Liverpool opet nije zabio, Balotelli 'poklonio' pobjedu

Nogometaši Hull Cityja osvojili su važne bodove u borbi za prvoligaški spas nakon što su u odgođenom susretu pobijedili Liverpool 1:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pogodak odluke zabio je Michael Dawson u 37. minuti. Dejan Lovren je igrao za Liverpool do 76. minute kada je zamijenjen, dok Nikica Jelavić nije konkurirao za domaći sastav zbog ozljede.

Što se tiče pobjedničkog zgoditka, činilo se kako je strijelac Dawson u zaleđu, ali usporena snimka jasno pokazuje kako stoper domaćih naknadno uletava u prazan prostor i zaleđe izbjegava zahvaljujući Mariju Balotelliju koji je zaboravio istrčati prema naprijed i namjestiti zamku.

Nakon tog gola pokušavali su gosti stići barem do boda, ali nisu pronašli put do mreže. Izludio ih je domaći vratar Steve Harper s nekoliko briljantnih intervencija.

Bila je to druga uzastopna ligaška utakmica u kojoj Liverpool nije zabio gol, a Redsi su u zadnjih pet kola osvojili samo četiri boda i teško će do četvrtog mjesta koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka. U vodstvu je Chelsea sa 77 bodova.

Hull City je s nova tri boda skočio na 15 poziciju i sada ima 34 boda, četiri više od zone ispadanja.

Liverpool je ostao peti sa 58 bodova propustivši priliku približiti se Manchester Cityju koji na četvrtom mjestu ima 65 bodova.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider