Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Liverpool razočarao

VIDEO Leicesterova luda serija ide dalje: Slavili uz dosta sreće!

Povratak otpisanih - tako bi se moglo nazvati ono što u posljednjih nekoliko tjedana radi klub Andreja Kramarića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Leicester je upisao četvrtu uzastopnu pobjedu, svladavši u 34. kolu u gostima posljednjeplasirani Burnley sa 1:0 pogotkom Jamieja Vardyja u 60. minuti. No, treba reći da minutu ranije igrač Burnleyja Matthew Taylor nije iskoristio penal.

Iako je prije nešto više od mjesec dana Leicester bio otpisan od većine poznavatelja engleskog nogometa, sada je jedan bod iznad zone ispadanja i ima realne izglede za opstanak.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić igrao je za Lisice posljednjih pola sata. U 90. minuti je namjestio priliku Matthewu Jamesu, ali je vratar Heaton uspio obraniti, a u sudačkoj nadoknadi Kramarić je pokušao sa lijevog boka, ali je lopta prošla pored gola.

Queens Park Rangers i Sunderland su remizirali, te su ostali u zoni ispadanja, dok je Jelavićev Hull City upisao važnu pobjedu protiv Crystal Palacea (2:0) i sada ipak lakše diše.

Queens Park Rangers je protiv West Hama odigrao 0:0, s tim da je najbolji strijelac QPR-a Charlie Austin u 24. minuti promašio penal. Hrvatski veznjak Niko Kranjčar bio je na klupi za pričuve QPR-a.

West Bromwich Albion je odigrao 0:0 protiv Liverpoola, za kojeg je svih 90 minuta igrao Dejan Lovren, pruživši solidnu partiju.

U nedjelju je derbi Arsenal - Chelsea, i ukoliko Chelsea izvuče barem remi napravit će veliki korak ka naslovu prvaka.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider