Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cagliari Duje Čopa izgubio

VIDEO Lazio slavio u gostima, utakmice kasnile 15 minuta

Nogometaši Lazija pobijedili na gostovanju Sassuolo 3-0 u 24. kolu talijanskog prvenstva u kojem je početak svih utakmica kasnio 15 minuta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve utakmice su počele 15 minuta kasnije zbog solidarnosti igrača prema svojim kolegama u Parmi. Ovim potezom igrači su željeli otvoriti raspravu o promjeni pravila za registraciju igrača i kontrole financijske stabilnosti klubova kako bi se u budućnosti izbjeglo ponavljanje sličnih situacija.

Golove u trećoj uzastopnoj pobjedi Lazija postigli su Felipe Anderson (45), Miroslav Klose (70) i Marco Parolo (77). Šime Vrsaljko nije nastupio za Sassuolo.

Pobjedu je ostvarila i Cesena koja je golom Alejandra Rodriguez u 76. minuti slavila protiv Udinese. Za goste je posljednjih šest minuta igrao Stipe Perica, dok je Igor Bubnjić ostao na klupi.

Palermo i Empoli su odigrali bez pogodaka, a Mate Jajalo je odigrao cijeli susreta za domaćine.

Cagliari je kod kuće izgubio 1-2 od Verone i ostao u zoni ispadanja. Golove za goste zabili su Luca Toni (9) i Juan Ignacio Gomez (56), dok je strijelac za Cagliari bio Daniele Conti (90). Duje Čop je zaigrao posljednjih pola sata za domaći sastav, dok Ivan Martić nije nastupio za Veronu.

Sampdorija je na gostovanju pobijedila Atalantu 2-1.

Večeras su na rasporedu još dvije utakmice, a sastaju se Inter - Fiorentina, te Torino - Verona, a u ponedjeljak je na rasporedu derbi Roma - Juventus.

Na ljestvici vodi Juventus sa 57 bodova, Roma ima 48 bodova, a treći je Napoli sa 45 bodova. Posljednja tri mjesta koja vode u niži rang drže Cagliari (20), Cesena (19) i Parma (10).

REZULTATI

Atalanta - Sampdoria 1-2 (Stendardo 16 / Muriel 68, Okaka 81)

Cesena - Udinese 1-0 (Rodriguez 76)

Palermo - Empoli 0-0

Sassuolo - Lazio 0-3 (Anderson 45, Klose 70, Parolo 77)

Cagliari - Verona 1-2 (Conti 90 / Toni 9, Gomez 56)

Danas:

Inter - Fiorentina

Torino - Napoli

U subotu:

Chievo - Milan 0-0

U ponedjeljak:

Roma - Juventus

Genoa - Parma odgođeno

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider