Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Premierliga

VIDEO Kramarićev Leicester se spasio, Jelavić na rubu ispadanja

Leicester City, u čijim redovima igra hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić, osigurao je ostanak u Premiershipu nakon što je u susretu 37. kola odigrao 0-0 na gostovanju kod Sunderlanda, dok je Hull City našeg Nikice Jelavića na rubu ispadanja nakon poraza na gostovanju kod Tottenhama 0-2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Leicester kolo prije kraja ima četiri boda više od Hulla na 18. poziciji, te osam više od Burnleya i Queens Park Rangersa koji su već ispali. Kramarić je na gostovanju kod Sunderlanda dobio priliku u zadnjih 15 minuta utakmice.

Za razliku od Leicester Cityja gdje navijači mogu početi slavlje, Hull City se našao u gotovo bezizlaznoj situaciji nakon poraza na White Hart Laneu. Spursi su slavili golovima Nacera Chadlija (54) i Dannyja Rosea (61), a Jelavić je za goste igrao do 62. minute.

Uoči zadnjeg kola Hull se nalazi na 18. mjestu koje vodi u drugu ligu s dva boda manje od Newcastle Uniteda koji je izgubio na gostovanju kod Queens Park Rangers 1-2. Niko Kranjčar nije nastupio za QPR. Hull u zadnjem kolu dočekuje Manchester United, dok će Newcastle United ugostiti West Ham.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider