Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
to je bilo - to

VIDEO: Kovačić nedavno protiv Reala 'kupio' ljubav Madriđana

Mateo Kovačić danas bi trebao biti potvrđen kao novi igrač madridskog Reala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski je nogomet i ovog ljeta doživio spektakularni transfer. Mateo Kovačić prelazi u Real Madrid za 35 milijuna eura + 5 milijuna bonusa. Vijest je to koja je jučer odjeknula nogometnom Europom. Uz Real su se vezala neka druga imena, a uz Kovačića je kao najveći kupac stajalo ime Liverpoola.

Mancini otkrio zašto je Inter Kovačića prodao Realu

Kovačić treći transfer u povijesti Intera nakon Ibre i Ronalda: Prestiže i Modrića?!

No, 21-godišnjeg Hrvata je kupio veliki Real. Bio je i želja Barcelone, koja se možda u hrvatskoj javnosti nije doživljavala preozbiljno, ali je upravo ovaj transfer potvrdio kako je sve bilo više nego istinito.

Real je doveo plemenitog veznjaka koji bi trebao biti zamjena za Luku Modrića i Tonija Kroosa. Ne samo zamjena u sadašnjosti već i zalog za budućnost. Kako to samo lijepo zvuči kad kažemo kako je Mateo budućnost Reala.

Čini se kako je Kova konačno 'kupio' ljubav Realovih čelnika u nedavnoj utakmici s Interom u Kini. Madriđani su prije tri tjedna slavili s čak 3:0, no hrvatski je veznjak odigrao odlično. S nekoliko je prodora praktički od gola do gola pokazao što može. Naravno da nije ta utakmica bila razlog kupnje, ali je potvrdila Španjolcima da je to - to.

Je li transfer Kovačića u Real dobar potez za našeg nogometaša?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider