Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Europa sve dalje

VIDEO Kovačić i Brozović se uklopili u sivilo očajnog Intera

Milanski Inter još jednom je razočarao i nakon remija (1:1) s davljenikom Cesenom na svom terenu prije tri tjedna, remizirali su i s još većim davljenikom Parmom (1:1), a blijedoj igri pridružio se i naš Mateo Kovačić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrao je od 46. minute, dok je Marcelo Brozović igrao svih 90 minuta. Obojica se nisu istaknuli previše, ali dok je Brozovićeva zadaća bila defenzivnije prirode, od Kovačića se očekivalo da napravi nešto prema naprijed, ali očito ima previše problema sa samopouzdanjem pa je i obične ubačaje nesvakidašnje loše izvodio, lopta mu je prelazila preko noge i bio je jako nervozan.

Kao uostalom i cijela momčad Intera. Očekivali su laku pobjedu, ali baš to se na kraju pokazao kao teret jer tri boda su se morala upisati u ovom susretu, nije postojalo prostora za kiks. I krenulo je dobro, zabio je Guarin u 25. i Inter je imao dominaciju, ali u 44. ih je iznenadio Lila i od tog trenutka momčad Roberta Mancinija izgubila je sve konce u igri. Lako su se branili, ali kad bi došli do 30 metara od vrata Antonija Mirante, stali bi.

I sad su na devetom mjestu s 38 bodova, a peto mjesto i Europa čine se nedostižnima jer Napoli ima 47 bodova, a tu je i Fiorentina sa 46 i utakmicom manje. Najgore od svega za Inter jest što je Milan dobio 2:1 na vrućem terenu u Napulju, a i Torino je u Bergamu svladao Atalantu istim rezultatom.

Što se Parme tiče, ovaj bod im neće previše pomoći, imaju ih ukupno deset, uz dvije utakmice manje, a da bi izbjegli zonu ispadanja trebaju 26, koliko ima Atalanta. U igri je još ukupno 33 boda pa se može već kazati da je Parma u najmanju ruku od sljedeće sezone drugoligaš.

Treba spomenuti i da je Šime Vrsaljko igrao do 81. minute u značajnoj pobjedi Sassuola kod kuće protiv Chieva (1:0). Duje Čop nije zaigrao za Cagliari.

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider